Hörselhälsan

OM OSS

 

Hos oss får du professionell hjälp av en legitimerad audionom

Hörselhälsan drivs av mig, Anna Eriksson, som är legitimerad audionom. Jag har lång erfarenhet som audionom inom landsting, privatverksamhet och hos leverantör av hörselhjälpmedel Mottagningen jag driver idag startades i Örebro 2001. När kontoret lades ner blev jag uppsagd, men tog beslutet att själv driva verksamheten vidare. Jag startade därmed min egen firma och mottagningen fick namnet Hörselhälsan. Detta beslut har jag aldrig ångrat!

Många av mina kunder har jag följt i flera år och det vill jag kunna fortsätta göra. Mitt motto är att göra det bästa av varje persons hörselsituation. Målet är att alltid hitta den allra bästa lösningen för dig och din hörsel.

Därför jobbar jag mycket med personlig service och erbjuder endast kvalitetsprodukter från flera ledande leverantörer för hörhjälpmedel. Jag är helt och hållet leverantörsoberoende. Kontakta mig gärna om du vill veta mer. Jag finns här för att hjälpa dig hitta vad du behöver!

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att anlita våra tjänster. Fyll i formuläret här till höger så hör vi av oss så snart vi kan.

Följ oss på sociala medier!