Hörselhälsan

Hörapparatsutprovning

 

Höraparatsutprovning

Hörselhälsan är helt leverantörsoberoende och hos oss får du hela tiden prova den senaste tekniken inom hörapparater. Idag finns det olika modeller av hörapparater och olika tekniknivåer. De flesta hörapparater är kompatibla med olika mobiltelefoner vilket betyder att man kan få ljudet från sin mobiltelefon direkt upp i sina hörapparater. Hörapparaterna kan även styras med en kostnadsfri app. på sin mobiltelefon.  Många utav våra hörapparater är laddningsbara.

Vi börjar med att träffas för att göra ett hörselprov och har en genomgång för dig hur din hörsel ser ut. Vi pratar sedan om hur du upplever din hörsel och vad det är för situationer som du behöver hjälp med.

Utefter det besöket så presenteras vilka hörapparater som kan hjälpa dig i dina vardagliga situationer. Vilken modell du behöver och vilken tekniknivå. Du får sedan prova hörapparaterna kostnadsfritt i 30 dagar innan du bestämmer dig för att köpa dem eller inte.  Efter köpet av dina hörapparater så kommer vi finnas till hands för eventuell uppföljning och service. Du får alltid 2 års fria justeringar.

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att anlita våra tjänster. Fyll i formuläret här till höger så hör vi av oss så snart vi kan.

Följ oss på sociala medier!